Új motorok
TC 65 2021

A TC 65-ösön tapasztalhatja meg sok fiatal motoros először milyen egy igazi versenymotor, kézi kuplunggal és sebességváltóval. Ezt az átmenetet megkönnyítették egy hidraulikus kuplunggal és egy precíz 6-sebességes sebességváltóval. A TC 65-ös ugyanazt a minőségi szintet jeleníti meg, mint a nagyobb krossz motor skála, prémium alkatrészekkel alapfelszereltségként.

Listaár*: 1 631 900 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 2 ütemű
Hengerűrtartalom64.9 cm³
Furat/löket45 mm/ 40.8 mm
Indítás/akkumulátorBerugókar/-
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásMikuni VM 24
VezérlésGáz nyomás szabályzott csúszó szelep
Kenési rendszerKeverék kenés 1:60
Fokozat áttételek13:37 16:34 18:31 21:30 23:28 24:26
Primer áttétel23:75
Szekunder áttétel14:48
HűtésFolyadék hűtés
KuplungNedves, többtárcsás kuplung, Formula
EMS/GyújtásAET digital
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz
SegédvázAluminium
KormányAluminum Ø 22 mm
Első futóműXACT 35 WP Upside-Down fork, Ø 35 mm
Hátsó futóműXACT WP mono shock
Rugóút elöl/hátul215 mm/ 270 mm
Első/hátsó fékTárcsafék Ø 198 mm/ 160 mm
Első/hátó felni1.60 x 14 / 1.60 x 12
Első/hátsó gumi60/100 x 14 / 80/100 x 12
Lánc1/2 x 1/4
KipufogóAluminum
Fejcső szög64.5 °
Villa előrenyúlás (rake)22 mm
Tengelytáv1,137 mm ± 10 mm
Szabad magasság280 mm
Ülésmagasság750 mm
Üzemanyag tank3.5 l
Tömeg (üzemanyag nélkül)53 kg

Engine

Cylinder

Clutch

-

Frame

Wp Xact Front Suspension

-

Rear Shock

-

Brakes

-

Bodywork

-

Handlebars

Wheels

-

Cooling

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

Minden *-gal jelölt adat megadása kötelező!

| elolvasás
| letöltés

Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki BESZÁMÍTÁS fülön megtalálható űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.

Minden *-gal jelölt adat megadása kötelező!

| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Supermoto   |   Enduro   |   MX   |   Street   |