Új motorok
Vitpilen 701

A VITPILEN 701-es egy kifogástalanul tervezett utcai motor, ami a városi motorozás egy új perspektíváját kínálja. Egy erőteljes, egyhengeres motorral hajtottan, ez a kompakt és fürge motorkerékpárnak szakszerűen alakított minimalista külseje, kivételes teljesítménye van, és arra a puszta lényegre redukálták, amivel egy motorkerékpárnak rendelkeznie kell. Úgy megalkotva, hogy megfeleljen a modern motorozás progresszív életstílusának, egy izgalmasabb, romlatlan és valódi motorélményt adjon.

Listaár*: 2 499 999 Ft
Eredeti ár: 2 881 900 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 4 ütemű
Hengerűrtartalom692.7 cm³
Teljesítmény55 kW (75 hp) @ 8,500 rpm
Nyomaték72 Nm @ 6,750 rpm
Furat/löket105 mm/ 80 mm
Kompresszió arány12,8:1
Indítás/akkumulátorÖnindító/12V 8.6Ah
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásKeihin EFI (Ø 50 mm)
Vezérlés4 V / OHC
Kenési rendszer2 olajpumpa
Primer áttétel36:79
Szekunder áttétel16:40
HűtésFolyadék hűtés
KuplungAPTC™ hidraulikus működtetésű csúszókuplung
EMS/GyújtásKeihin EMS, elektronikus gázkar, 2 gyújtógyertya
CO2 kibocsátás82 g/km
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz
SegédvázAluminium
Kormány Aluminium csutka kormány
Első futóműWP APEX-USD Ø 43 mm
Hátsó futóműWP APEX-Monoshock himbarendszerrel
Rugóút elöl/hátul135 mm/ 135 mm
Első/hátsó fékBrembo 4 dugattyús radiálisan szerelt féknyereg, féktárcsa 320 mm/ 1 dugattyús féknyereg, féktárcsa 240 mm
Első/hátó felni3.50 x 17''; 5.00 x 17'', fűzött kerék, alumínium felni
Első/hátsó gumiBridgestone Battlax 120/70-R17; 160/60-R17
ABSBosch 9 M+ (kikapcsolható)
LáncX-gyűrűs 5/8 x 1/4
KipufogóAcél első dob és acél végdob
Fejcső szög65 °
Villa előrenyúlás (rake)28 mm
Tengelytáv1434 +/- 15 mm
Szabad magasság140 mm
Ülésmagasság830 mm
Üzemanyag tank12 L / 2,5 L tartalék
Tömeg (üzemanyag nélkül)158 kg

Engine

Frame

-

Brakes

Suspension

-

Exterior

-

Wheels

-

Split

Seat

-

Tank & Filler Cap

-

Control Zone & Triple Clamp

Lights

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Supermoto   |   Enduro   |   MX   |   Street   |