Új motorok
TC 85 17/14

A 85 köbcentis osztály hidat képez a junior rangsor és a normálméretű motokrosszok között, egy lépéssel közelebb hozva a feltörekvő motorosokat a nagy ligákhoz. Mint ilyen, a nagyobb Husqvarna választékon megjelenő fejlett hardver megtalálható a TC 85-ösön. Bemutatva a legújabb motort és kerettechnológiát, a TC 85-ös biztosítja, hogy a fiatal motorosokban meglegyen a továbblépéshez szükséges önbizalom, mialatt megtartják maximális higgadtságukat a pályán.

Listaár*: 1 952 990 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 2 ütemű
Hengerűrtartalom84.9 cm³
Furat/löket47 mm/ 48.95 mm
Indítás/akkumulátorBerugókar/-
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásKeihin PWK 28
VezérlésFordulatszám függő kipufogó szelep
Kenési rendszerKeverék kenés 1:40
Fokozat áttételek11:29 14:28 16:26 19:26 21:25 20:21
Primer áttétel20:64
Szekunder áttétel13:46
HűtésFolyadék hűtés
KuplungNedves, többtárcsás kuplung, Formula
EMS/GyújtásMEDJ digital
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz
SegédvázAluminium
KormányPro Taper, Aluminium Ø 28 mm/ 22 mm
Első futóműXACT 43 WP Upside-Down fork, Ø 43 mm
Hátsó futóműXACT WP PDS mono shock
Rugóút elöl/hátul278 mm/ 305 mm
Első/hátsó fékTárcsafék Ø 240 mm/ 210 mm
Első/hátó felni1.40 x 17 / 1.60 x 14
Első/hátsó gumi70/100 x 17 / 90/100 x 14
Lánc1/2 x 5/16
KipufogóAluminum
Fejcső szög66 °
Villa előrenyúlás (rake)14 mm
Tengelytáv1,290 mm ± 10 mm
Szabad magasság352 mm
Ülésmagasság850 mm
Üzemanyag tank5.2 l
Tömeg (üzemanyag nélkül)67 kg

Frame

Wp Xact Front Suspension

-

Wp Xplor Rear Shock

-

Subframe

Airbox

-

Cooling

-

Swingarm

Exhaust

-

Engine

Cylinder

Crankcase

Clutch

-

Odi Lock-On Grips

Wheels

-

Bodywork

-

Brakes

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Supermoto   |   Enduro   |   MX   |   Street   |