Új motorok
Svartpilen 401

A SVARTPILEN 401-es egy progresszív, markáns motorkerékpár, időtlen varázzsal, arra tervezve, hogy elviselje a városi felfedezés követelményeit. Ihletet merítve a Husqvarna motorkerékpárok úttörő örökségéből, ez a motor is előretekint, megújítja és egy teljesen új irányba vezeti a motorkerékpározás jövőjét. Egy motorkerékpár, ami örökös élvezetét kínálja annak, hogy olyasmi van a tulajdonodban, ami valami egyedülálló és különleges, egy individualista és műszakilag fejlet csomagba egyesítve – lehetővé téve a motorosnak, hogy egyszerűen csak élvezze a motorozás izgalmát.

Listaár*: 1 479 000 Ft
Eredeti ár: 1 649 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 4 ütemű
Hengerűrtartalom373 cm³
Teljesítmény32 kW (44 hp) @ 9.000 rpm
Nyomaték37 Nm @ 7.000 rpm
Furat/löket89 mm/ 60 mm
Kompresszió arány12.6:1
Indítás/akkumulátorÖnindító/12V 8Ah
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásBosch EFI (Ø 46 mm)
Vezérlés4 V/DOHC himbákkal
Kenési rendszerNedves karteres, Motorex 15W-50
Primer áttétel30:80
Szekunder áttétel15:45
HűtésFolyadék hűtés
Kuplungtöbbtárcsás csúszókuplung, mechanikus
EMS/GyújtásBosch EMS
CO2 kibocsátás77 g/km
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz
SegédvázChromium-Molybdenum acél segédváz
KormányAluminum
Első futóműWP APEX - USD Ø 43 mm
Hátsó futóműWP monoshock
Rugóút elöl/hátul142 mm/ 150 mm
Első/hátsó fék4 dugattyús radiálisan szerelt féknyereg, féktárcsa 320 mm/ 1 dugattyús féknyereg, féktárcsa 230 mm
Első/hátó felni3.00 x 17
Első/hátsó gumiPIRELLI SCORPION RALLY STR 110/70-R17; 150/60-R17
ABSBosch 9 MB (kikapcsolható)
LáncX-gyűrűs 5/8 x 1/4
KipufogóAcél/alumínium kipufogó dob, szabályozott katalizátor
Fejcső szög65 °
Villa előrenyúlás (rake)33 mm
Tengelytáv1357 +/- 15,5 mm
Szabad magasság145 mm
Ülésmagasság835 mm
Üzemanyag tank9.5 L / 1,5 L tartalék
Tömeg (üzemanyag nélkül)152 kg

Engine & Gearbox

Frame

-

Brakes

Suspension

-

Exterior

-

Wheels

-

Control Zone & Triple Clamp

Lights

-

Seat

Tank & Filler Cap

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

| elolvasás
| letöltés

* Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki a következő űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.
| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Supermoto   |   Enduro   |   MX   |   Street   |