Új motorok
Vitpilen 401 2021

A VITPILEN egy friss és egyszerű új megközelítés a motorkerékpározás világában. Kifinomult, stílusra összpontosító, és mindentől megszabadított, ami szükségtelen. Egyszerű, de progresszív külseje új kaput nyit a motorkerékpár-kultúrára és a városi motorozást minden korábbinál elérhetőbbé és csábítóbbá teszi. Egy motor a progresszív, szabadgondolkodású motorosok számára, akik nagyra értékelik a kivételes dizájnt és városi környezetük megtapasztalásának új útjait keresik.

Listaár*: 1 912 000 Ft
KONFIGURÁTOR
ERŐFORRÁS
Típus1 hengeres, 4 ütemű
Hengerűrtartalom373 cm³
Teljesítmény43 hp, 32 kW
Nyomaték37 Nm @ 7.000 rpm
Furat/löket89 mm/ 60 mm
Kompresszió arány12.6:1
Indítás/akkumulátorÖnindító/12V 8Ah
Erőátvitel6 fokozat
Üzemanyag ellátásBosch EFI (Ø 46 mm)
Vezérlés4 V/DOHC himbákkal
Kenési rendszerNedves karteres, 2 olajpumpa, Motorex 15W-50
Primer áttétel30:80
Szekunder áttétel15:45
HűtésFolyadék hűtés
Kuplungtöbbtárcsás csúszókuplung
EMS/GyújtásBosch EMS
CO2 kibocsátás77 g/km
VÁZ
TípusChromium-Molybdenum acélváz
Első futóműWP APEX - USD Ø 43 mm
Hátsó futóműWP APEX - Monoshock
Rugóút elöl/hátul142 mm/ 150 mm
Első/hátsó fék4 dugattyús radiálisan szerelt féknyereg, féktárcsa 320 mm / 1 dugattyús féknyereg, féktárcsa 230 mm
Első/hátó felni3.00 x 17
Első/hátsó gumiMetzeler M5 110/70-R17; 150/60-R17
ABSBosch 9.1MB
LáncX-gyűrűs 5/8 x 1/4
KipufogóAcél/alumínium kipufogó dob, szabályozott katalizátor
Fejcső szög65 °
Villa előrenyúlás (rake)33 mm
Tengelytáv1357 +/- 15,5 mm
Szabad magasság145 mm
Ülésmagasság835 mm
Üzemanyag tank9.5 L / 1,5 L tartalék
Tömeg (üzemanyag nélkül)151 kg

Engine & Gearbox

Frame

-

Brakes

Suspension

-

Exterior

-

Wheels

-

Control Zone & Triple Clamp

Lights

-

Seat

Tank & Filler Cap

-

Általános információk motor próbaúthoz

Az igényeidnek legmegfelelőbb próbautat szeretnénk ajánlani, ezért kérünk, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat és minél pontosabban töltsd ki az űrlapot.

A KTM kínálatában megtalálható motorok felhasználási területe rendkívül széles spektrumon mozog, csakúgy, mint az ügyfeleink felkészültsége, motorozási szokásai. Hogy csak a két végletet említsük, egész más igényei vannak egy kezdő utcai motorosnak, mint egy 20+ év tapasztalattal rendelkező terepezőnek.

Pontosan tudjuk, hogy egy tesztút mennyire fontos neked mielőtt megvásárolsz egy motort. Ezért a tesztet igyekszünk annyira rugalmasan kezelni, amennyire csak lehetséges és minden ügyfelünknek személyre szabni.

Ugyanakkor néhány korláttal is tisztában kell lenned. A motorozás veszélyes üzem! Különösen, hogy egy számodra új járművet próbálsz ki, ráadásul sok esetben a körülmények is szokatlanok.

A biztonságod érdekében ezért a tesztútra az adott kategóriában elvárható védőfelszerelések nélkül nincs lehetőség.

Naked, Supersport, Sport touring, Supermoto és Travel kategóriákban a következő védőfelszerelések kötelezőek: bukósisak, kesztyű, protektor ing, vagy protektoros motoros kabát. Javasolt: motoros csizma és protektoros motoros nadrág viselete.

Enduro, MX, E-Ride kategóriákban a következő védőfelszerelések használata kötelező: bukósisak, kesztyű, térdvédő, terepmotoros csizma, felsőtest védő protektor.Bizonyos környezeti és időjárási körülmények között nem adunk ki tesztmotort, például sötétben, vagy vizes, hideg, csúszós úton.

A tesztmotorozás csak a KTM Centrum munkatársának felügyelete alatt történhet, akinek az utasításait a próba során be kell tartani. Hozzá kell járulnod, hogy tesztútról esetleg videófelvételt készítünk.

Bizonyos esetekben a tesztmotort csak letét (készpénz, vagy tárgyi) ellenében van módunk kiadni! Erről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Az esetlegesen okozott károkért teljeskörű anyagi felelősséget kell vállalnod és a saját és örököseid nevében le kell mondanod a próbával kapcsolatban esetlegesen felmerülő kártérítési és fájdalomdíj igényről.

Jó tanácsok próbaúthoz:

  • Tudatosítsd, hogy ez nem egy örömmotorozás. Mi is imádjuk az egykerekezést, a stoppie-t, a teljes gázos kigyorsításokat és a térdkoptató hangját, de nem egy tesztúton! Önmérséklet
  • A próbaút előtt gondold át, hogy a melyek azok a tulajdonságok, amikre különösen figyelned kell. Ergonómia, futómű, fék, motorkarakterisztika, általános kezelhetőség, komfort, stb.
  • Legyél tisztában azokkal a funkciókkal, amiket ki szeretnél próbálni, például különböző üzemmódok, futóműbeállítások, gyorsváltó, stb.
  • A tesztútra kipihenten, arra a leginkább alkalmas állapotban érkezz.
  • A tesztvezetéshez szükséges okmányokat semmiképp ne felejtsd el: személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély.

Jelentkezés tesztvezetésre

Minden *-gal jelölt adat megadása kötelező!

| elolvasás
| letöltés

Ha a vásárlást a jelenlegi motorod beszámíttatásával tervezed, kérünk töltsd ki BESZÁMÍTÁS fülön megtalálható űrlapot.

Motor beszámítása

Az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen kötelezettséget egyik fél számára sem, az kizárólag az értékesítési ügymenet gyorsítását, leegyszerűsítését szolgálja. Végleges ajánlatot kizárólag személyesen és a motorkerékpár szervizünkben történt állapotfelmérését követően áll módunkban adni.

Minden *-gal jelölt adat megadása kötelező!

| elolvasás
KTM jármű kategóriák:   Travel   |   Supermoto   |   Enduro   |   MX   |   Street   |